Referenties

enkele project voorbeelden

Onderstaand slechts een greep uit de portfolio van Ball & Ball. Deze projectvoorbeelden geven een weerspiegeling weer van onze dienstverlening en markten waarin we werkzaam zijn.

Geldbundel machine

bundel s

Innovatief werkingsprincipe van een protoype vertalen naar een serieproductie ontwerp van een geldbundel machine.

Lees meer

Dekseloplegger

ILD25 s

De ILD25 is een machine voor het ultrasoon lassen van deksels op champignonbakken. Hierbij is Ball & Ball betrokken geweest vanaf het concept tot de productie.

Lees meer

Combi Boiler

basecube

De Base Cube is een van de zuinigste comfortketels. Voor dit nieuw type combi boiler heeft Ball & Ball de mechanische enigineering mogen verzorgen.

Lees meer

Exclusive Hood

gutmann

Voor een reeks van hoogwaardige kwaliteits afzuigkappen heeft Ball & Ball ondersteuning geboden in de vertaalslag van conceptdesign naar productontwerp.

Lees meer

Kokend water applicatie

VerticalBoily s

Een consumenten applicatie voor het tappen van kokend water in de keuken. Hiervoor heeft Ball & Ball ondersteuning geboden in het ontwerp en design.

 

Lees meer

Gevelbekleding (BIM)

muziekpaleis s1

Omzetting van complexe gevelbekleding van 2D tekeningen naar 3D modellen welke gebruikt worden voor het Building Information Model (BIM).

 

Lees meer

Case Packer

casepacker small

Een Case Packer voor het verpakken van eierdozen met een snelheid van 60.000 eieren per uur. Dit project is geheel in eigenbeheer ontwikkeld.

 

Lees meer

Werkinstructies

werkinstructie1

Voor de opbouw van innovatieve huisvestingssystemen in de pluimvee sector heeft Ball & Ball de taal onafhankelijke visuele werk instructies verzorgt.

 

Lees meer