uitbesteden van uw manuals

Door middel van een 3 stappenplan genereren wij instructies voor zowel nieuwe als bestaande producten. Wij verzorgen uw manuals sneller, effectiever en goedkoper omdat deze service wordt uitgevoerd met de software applicatie 3DValue.

service 2

1. Aanvraag

Op basis van het aantal onderdelen en moeilijkheidsgraad van het product maken wij een uitzet van de benodigde instructies en instructiestappen (routing). Vervolgens kunnen wij voor u een passende aanbieding maken.

2. Uitvoering en controle

Bij akkoord maken wij op basis van de routing de gewenste instructies van het product met behulp van de software applicatie 3DValue. Wij leveren een digitale Hardcopy aan (PDF) welke binnen uw organisatie kan worden gecontroleerd.

3. Oplevering Hardcopy

Na controle vanuit uw organisatie genereren wij de definitieve publicatie welke gebruikt kan worden als Hardcopy of interactief via het internet.

meerwaarde

Door gebruik te maken van 3D data, is het mogelijk alvorens het product daadwerkelijk wordt geproduceerd, de instructies gereed te hebben.

De meerwaarde van 3DValue service is overzicht bij het opzetten, beheren en wijzigen van instructies zodat de juiste instructie beschikbaar is op de juiste plaats en tijd waardoor kwaliteit verbetering ontstaat in het productieproces en de productiviteit wordt verhoogd.